Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Осъзнай приоритетите си за Новата година. - Бидейки Енергия

Бидейки Енергия

Switch to desktop Register Login


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/components/com_k2/models/item.php on line 881

Осъзнай приоритетите си за Новата година.

Повечето от нас започват новата година с едно или повече решения, които искаме да постигнем. Може би искате да се отървете от излишните килограми, придобити по време на празниците, или да започнете редовно да спортувате? С времето обаче се размиват и решенията ни. Още преди месец март, нашите решения ни се струват далечен спомен. 

Защо се получава така?

Обикновено други по настойчиви неща отнемат нашето внимание. Затова е важно да имате постоянен стимул за подкрепа на решенята. Нашата общност е разнообразна, макар че членовете са често далеч един от друг. Възможно е да потърсите хора с вашите приоритети, около вас във вашия град. В Бидейки Енергия може да намерите стимул за реализиране на вашите желания за новата година. 

В Being Energy всяка година се извършва Детокс програма. Тя може да се прави по всяко време на годината. Резултатите от детоксикацията често са удивителна яснота, по-добра концентрация, силна насоченост на вниманието, по-дълбок сън и други.

Детокс програмата е част от серия онлайн курс хранене + здраве. Плануваме нови големи класове, за да получите нужната практическа информация за подобряване на вашето здраве и благополучие. 

Научете повече за вашето идеално телесно тегло, как да се използва сексуалната енергия, за да активирате силата в своя живот, какво означава да се диша пълноценно /със специален учител гост/,  защо е важно да сме пластични и още много други.

Ще изследваме нашия начин на живот, изборът да направим нещата различни, свързани със нашето здраве, включително и на ниво ДНК. Ще научим лесни методи, които можем да включим в ежедневието си. 

За повече въпроси относно курсът Хранене + Здраве, може да ни пишете, чрез формата за контакти, или да ни потърсите по телефона.

Открийте съмшиленици по пътя си към личностна трансформация.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/templates/gk_restaurant/html/com_k2/templates/default/item.php on line 148
Оценете
(1 глас)

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре