Бидейки Енергия

Switch to desktop Register Login

Осъзнай приоритетите си за Новата година.

Повечето от нас започват новата година с едно или повече решения, които искаме да постигнем. Може би искате да се отървете от излишните килограми, придобити по време на празниците, или да започнете редовно да спортувате? С времето обаче се размиват и решенията ни. Още преди месец март, нашите решения ни се струват далечен спомен. 

Защо се получава така?

Обикновено други по настойчиви неща отнемат нашето внимание. Затова е важно да имате постоянен стимул за подкрепа на решенята. Нашата общност е разнообразна, макар че членовете са често далеч един от друг. Възможно е да потърсите хора с вашите приоритети, около вас във вашия град. В Бидейки Енергия може да намерите стимул за реализиране на вашите желания за новата година. 

В Being Energy всяка година се извършва Детокс програма. Тя може да се прави по всяко време на годината. Резултатите от детоксикацията често са удивителна яснота, по-добра концентрация, силна насоченост на вниманието, по-дълбок сън и други.

Детокс програмата е част от серия онлайн курс хранене + здраве. Плануваме нови големи класове, за да получите нужната практическа информация за подобряване на вашето здраве и благополучие. 

Научете повече за вашето идеално телесно тегло, как да се използва сексуалната енергия, за да активирате силата в своя живот, какво означава да се диша пълноценно /със специален учител гост/,  защо е важно да сме пластични и още много други.

Ще изследваме нашия начин на живот, изборът да направим нещата различни, свързани със нашето здраве, включително и на ниво ДНК. Ще научим лесни методи, които можем да включим в ежедневието си. 

За повече въпроси относно курсът Хранене + Здраве, може да ни пишете, чрез формата за контакти, или да ни потърсите по телефона.

Открийте съмшиленици по пътя си към личностна трансформация.

 

Оценете
(1 глас)

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре