Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Нови часове за практики по Бидейки Енергия - Бидейки Енергия

Бидейки Енергия

Switch to desktop Register Login


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/components/com_k2/models/item.php on line 881

Нови часове за практики по Бидейки Енергия

Being Energy (Бидейки Енергия) разширява своята програма в Пловдив.

Каним ви да се присъедините към нашите занимания в сряда в новооткрития център на ул. "Одеса" № 2. Практиките се извършват от 19 часа.
В нашите занимания ще можете да съберете и преразпределите енергията си, да се чувствате наистина живи, да си спомните как да мечтаете невъобразимото на пръв поглед, как да го постигате, как да бъдете лидер на себе си и на другите.

Намаляването въздействието на стреса, осъзнаването на навиците ни, са едни от първите ефекти, които се наблюдават при практикуването на Бидейки Енергия. 

Каквото и да правим, ни е нужна енергия. Съзнателното й използване е ключ към успехите. Енергия ни е нужна дори за да различим полезното за нас от излишното и изтощаващото. Прагматичното отношение към енергията в живота ни е ключ към най-красивите ни мечти - първоначално, за да ги сънуваме, а след това, за да ги постигнем.
Ако вече сме си представили нещо и сме повярвали в него, значи то съществува. Остава лесната част - да извървим пътя до него. Всеки от нас разполага с енергия, за да постигне всичко, за което мечтае. И само трябва да си спомним за креативността си, защото всички я притежаваме като деца, а после забравяме за нея. 

В нашите занимания за деца, ние им помагаме да раздвижат енергията си - все повече се заседяват пред компютрите и все по-малко играят физически. Помагаме им да открият съзидателното, талантите си, да са уверени в това, което правят, да изразяват обичта и мечтите, които имат в себе си, да се освободят от стреса, на който са подложени отвсякъде в нашия динамичен свят, да се научат да се справят с него, бидейки действени и едновременно спокойни, да укрепят съня си. 
Бидейки Енергия е подходяща за всички възрасти. Във вторник и четвъртък са занимания за възрастни, Детските групи са за деца от 6 до 14 г - в сряда. Възможно е при желание първите занимания на децата да бъдат заедно с техните родители. Както е възможно и деца да идват с родителите си на занимания за възрастни. Ако имате по-добри предложения за часове за детските занимания, моля, не се колебайте да се свържете с нас.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/templates/gk_restaurant/html/com_k2/templates/default/item.php on line 148
Оценете
(1 глас)
Още в тази категория: « 2015г.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре