Бидейки Енергия

Switch to desktop Register Login

Пролет в сърцето! Семинар в Хисаря!

Съдържание

Заповядайте на чудесен семинар в Аугуста Спа Хотел гр. Хисар, разположен в географския център на България. Градът от римско време е любимо лечебно и културно място, притегателен център със 22 топли минерални извора. Хотелът е обновен и разполага с отлични условия за практика, топли минерални басейни и спа процедури. До хотелът е един от големите паркове, за разходки и упражнения на открито. http://www.augustaspa.com/. 

На този семинар ще изчистим, заредим и съхраним тялото и душата си с енергия и сила и ще възнамерим живота си през 2016 година. Символично 3 март обявява Освобождението, така и ние ще се освободим от натрупани и остарели норми, порядки, пречки в живота си, и съзнателно ще поканим с много любов добротата, щастието и радостта във нас от тук нататък.

Символично 3 март обявява Освобождението, така и ние ще се освободим от натрупани и остарели норми, порядки, пречки в живота си, и съзнателно ще поканим с много любов добротата, щастието и радостта във нас от тук нататък.

В програмата на семинара ще се преплитат ученията по Йога и Бидейки Енергия с лекции и практики, медитации, и празнуване! Ще ви потопим в едно уникално съчетание, осъществяващо се за първи път в България. Седмица преди семинара ще имате домашна работа изненада. Преподаватели Елица Йоргова и Павел Павлов


Prev 1/2 Next »

Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре