Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Безмълвно знание - Бидейки Енергия

Бидейки Енергия

Switch to desktop Register Login


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/components/com_k2/models/item.php on line 881

Безмълвно знание

Безмълвното знание, процеп между световете плюс вратите на сънуването - онлайн среща с Аерин Александър.

Директните ученици на Карлос Кастанеда Аерин Александър и д-р Майлс Рийд ще представят предпоставките и практиките, които виждащите от древно Мексико са използвали, за да живеят пълноценен и вибриращ живот. Те ще говорят за концепциите и упражненията, които ще бъдат представени в дълбочина на семинарите в Женева (на 28-29 септември) и Москва (на 19-20 октомври).

Семинарите ще ви научат как да събирате и използвате енергията си по начин, който ви помага да се чувствате през деня освежени и ревитализирани. Ще се научите как да влизате във вътрешното пространство на спокойствие и устрем да достигнете до нови идеи и посоки, а също така и да приложите древното знание, за да разширите способностите си да мислите ясно и да вземате ефективни решения. Ще се научите да влизате в онова флуидно състояние на възприятието, което Карлос Кастанеда наричаше “сънуване”.

Присъединете се към нас от където и да сте, за да присъствате на тези безплатни онлайн събития и да научите за Безмълвното Знание и да увеличите жизнеността си.

Срещата ще се проведе на 5 септември от 19 ч. на английски език със симултантен превод на руски и от 21 ч. – със симултантен превод на френски.

Първата среща е от 19:00 ч. българско време и ще бъде водена на английски език със симултантен превод на руски език от Аерин Александър, д-р Майлс Рийд и Елена Шор.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – за срещата от 19 ч. с руски превод

Втората ни среща ще бъде от 21:00 ч. българско време и ще бъде водена на английски език със симултантен превод на френски език от Аерин Александър, д-р Майлс Рийд и Морис Майер.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – за срещата от 19 ч. с френски превод.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/templates/gk_restaurant/html/com_k2/templates/default/item.php on line 148
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре