Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
СЪРЦЕ ДО СЪРЦЕ - безплатен онлайн клас - Бидейки Енергия

Бидейки Енергия

Switch to desktop Register Login


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/components/com_k2/models/item.php on line 881

СЪРЦЕ ДО СЪРЦЕ - безплатен онлайн клас

Научете повече за пътят със сърце и рекапитулацията.

Тази неделя, 1 юни, от 20:00 ч. българско време, ще можете да се включите в нашата безплатна on-line практика по преглед на живота ни.
Това е открит клас за рекапитулацията и откриването на истинската вътрешна свобода - клас, на който каним всички, интересуващи се от Being Energy. Може да поканите и ваши приятели, семейства, близки.

Присъединете се към този уникален клас - Сърце до сърце - за да научите за рекапитулирането - процес на възстановяване на енергията, която сте изоставили в минали взаимоотношения, връзки и преживявания, и която ще върнете отново на разположение сега, за да разширите значението и дълбочината на живота си. Класът ще бъде воден от директните ученици на Карлос Кастанеда Аерин Александър и д-р Майлс Рийд, основатели на Being Energy®. Аерин и Майлс ще споделят личния си опит за ползите, които рекапитулацията е донесла в живота им.

В този клас ще:
Ви въведем в темата за рекапитулацията и ще ви разкажем за ползите, които рекапитулацията донася в живота ни;
Ви преведем през преживяването на рекапитулация (преглед) на момент от живота ви. Водещ д-р Майлс Рийд.
Отговорим на вашите въпроси

Продължителност 1 час. Ще се води на английски. Моля пишете, ако ви е нужен превод, за да го организираме.

Събитието е открито за всеки, когото познавате. Добре дошли са както опитни практикуващи, така и всеки, който поиска да участвува.

ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В СЪБИТИЕТО:
1. Идете на https://beingenergyevents.webex.com/beingenergyevents/j.php?MTID=mcf81cfd036ae9eee927a086a3a27d26f
2. Ако системата поиска от вас, въведете името си и валиден email адрес.
3. Ако системата ви поиска парола, въведете паролата на събитието: Heart
4. Натиснете "Join".

Ако имате допълнителни въпроси по начина на свързване или работата с WebEx приложението, не се колебайте да звъните по телефона. Ще го намерите в секцията за контакти на сайта.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/orpheusi/public_html/beingenergybg.com/templates/gk_restaurant/html/com_k2/templates/default/item.php on line 148
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре